WE ARE LOOKING FOR NEW EMPLOYEES

Finance & Business Development Manager

Följ med oss på vår utvecklingsresa. Amplio Rental startade 2019 och idag är vi över 20 medarbetare. Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Vi är ett bolag i stark tillväxt, med huvudkontor i Linköping och kunder över hela Europa.  Amplio Rentals affärsidé bidrar till ett hållbarare samhälle genom att inspirera och möjliggöra ett mer hållbart användande och ägande av produkter.

Transformeringen att gå från produktfokuserad verksamhet till lösnings-/kundfokuserad går snabbt i många branscher och företag efterfrågar flexiblare affärsmodeller med hög grad av digitalisering.

Inom Amplio är tempot högt och kundexpansionen går snabbt både i Sverige och internationellt så är du intresserad av en verksamhet med snabb utveckling av ett modernt affärskoncept och trivs i en miljö där mycket händer så sök gärna!

OM TJÄNSTEN

Vi är ett starkt växande företag med positiv anda, lång samlad erfarenhet och hög kompetens.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att utvecklas under många år framåt. Vår företagskultur är entreprenörsdriven, organisationen är platt och du har möjlighet att medverka i vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi har en god stämning på jobbet och är lyhörda för varandras åsikter och idéer.

Ladda ner ansökan i pdf-format

Kravspec

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi. Du har troligen 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet, och det är meriterande om du tidigare arbetat med internationella marknader, är flerspråkig eller har erfarenhet av tjänstefiering/paketeringsförsäljning.

Som person är du affärsorienterad, driven och har en god förmåga att prioritera och hålla tidsramar. Du är analytisk, strukturerad och noggrann. Du är proaktiv, ödmjuk och lyhörd i dina kontakter med andra. Du talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär täta kontakter med verksamheten och ställer höga krav på integritet och gott omdöme.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Då vi bedriver tillståndspliktig verksamhet i vissa länder, kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret.

Arbetsuppgifter

Som Finance & Business Development Manager bidrar du till att utveckla Amplio Rental som företag på flera plan. Dels genom att utveckla och vara övergripande ansvarig för Amplio’s ekonomifunktion, i nära samarbete med ekonomiassistent. I rollen ingår även intern verksamhets och affärsutveckling inom delar av Amplio’s utveckling av nya och befintliga erbjudanden.

Vi vill även att du medverkar nära i processen avseende utvalda kunddiskussioner och har möjlighet att hantera/projektleda diskussion och ta den framåt mot kundavslut och därefter styrning och implementering av vårt koncept/lösning.

Amplio är i en stark tillväxtfas och det finns goda chanser till att din roll kan formas efter dina unika kompetensområden och intressen.

SÖK TJÄNSTEN

Ladda upp ditt CV här
Ladda upp ditt personliga brev här

About Amplio

Amplio Rental AB with headquarter in Linköping, offers an integrated rental concept to develop profitable, sustainable growth and, through close partnership with customers, increase business benefits for both customer companies and their end customers.

To achieve this, a technical platform and a business concept is offered with inventory financing and customer financing through various integrated rental and finance solutions. The business system drives innovation and digitalization as well as sharpens service content and increases profitability for customers.

CONTACT
Anna Wolving

Get in touch with me if you want to know more about this position.

  • rekrytering@ampliorental.se

  • +46 707 82 50 73