WE ARE LOOKING FOR NEW EMPLOYEES

Business Process Optimization Specialist

Följ med oss på vår utvecklingsresa. Amplio Rental startade 2019 och idag är vi över 20 medarbetare. Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Vi är ett bolag i stark tillväxt, med huvudkontor i Linköping och kunder över hela Europa. Amplio Rentals affärsidé bidrar till ett hållbarare samhälle genom att inspirera och möjliggöra ett mer hållbart användande och ägande av produkter. Amplio Rental, erbjuder ett tjänstekoncept för att utveckla lönsam, hållbar tillväxt och genom nära samarbete med sina kunder öka affärsnyttan för såväl kundföretag som dess slutkunder. För att åstadkomma detta erbjuds en teknisk plattform och ett affärskoncept för bland annat lagerfinansiering samt kundfinansiering genom olika hyres- och finansieringslösningar. Affärssystemet driver innovation och digitalisering samt spetsar tjänsteinnehåll och ökar lönsamhet för kundföretagen.

VAD VI ERBJUDER

Vi är ett starkt växande företag med positiv anda, lång samlad erfarenhet och hög kompetens. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i internationell miljö där du har möjlighet att utvecklas under många år framåt. Vår företagskultur är entreprenörsdriven, organisationen är platt och du har möjlighet att medverka i vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi har en god stämning på jobbet och är lyhörda för varandras åsikter och idéer.

Ladda ner ansökan i pdf-format

Befattningsbeskrivning

Har du ett intresse för ekonomi och bakgrund inom IT? Då kan du vara vår nya Business Process Optimization Specialist. Du kommer ansvara för att kontinuerligt förfina och effektivisera befintliga arbetsprocesser. Du kommer att ha en nära kontakt med operativa avdelningar för att identifiera och prioritera förbättringar samt hantera genomförande genom konfigurering av system eller utveckling tillsammans med Amplios partners. Du kommer även vara organisations första kontaktyta vid problem i processen. Över tid kommer du att bli expert på våra systemstöd och kunna vara med som expert i utvecklingsprojekt och liknande.

Kravspec

Vi söker en person som är strukturerad och självgående, du behöver va bra på att lyssna och kommunicera, sätta dig in i problemställningar, analysera och förstå dom bakomliggande problemen och möjligheterna. Du behöver vara driven och strukturerad nog att kunna fånga upp problem, analysera dem samt lösa dem. Du har förmodligen en högskoleutbildning inom IT eller förvärvad kunskap genom några år av arbete i liknande roller. Det är meriterande om du har ett intresse för ekonomiska systemstöd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, urval sker löpande så sök gärna redan idag!

SÖK TJÄNSTEN

Ladda upp ditt CV här
Ladda upp ditt personliga brev här

About Amplio

Amplio Rental AB with headquarter in Linköping, offers an integrated rental concept to develop profitable, sustainable growth and, through close partnership with customers, increase business benefits for both customer companies and their end customers.

To achieve this, a technical platform and a business concept is offered with inventory financing and customer financing through various integrated rental and finance solutions. The business system drives innovation and digitalization as well as sharpens service content and increases profitability for customers.

CONTACT
Anna Wolving

Get in touch with me if you want to know more about this position.

  • rekrytering@ampliorental.se

  • +46 707 82 50 73